Leuke vooruitzichten :)
Door: Mirna
Blijf op de hoogte en volg Mirna
29 Maart 2011 | Verenigde Staten, Farmville
Beetje flauw dat ik het mooie weer en de zon naar jullie heb gestuurd, maar dat jullie weer alles opeisen... Jammer weer dit...
Ik heb eigenlijk maar een saaie week gehad, dus ik verwacht dat ik niet veel te schrijven heb.
Maandag 21-3:
vandaag weer mijn eerste les kinderliteratuur gehad. Was gewoon wel leuk, maar niet bijzonder.
Ze hebben hier boeken en poppen van verschillende jaren. Het zijn ee soort van baby born's maar dan in de stijl van het leesboek. En hier gaan ze nog een stapje verder, je kunt je kind aankleden zoals de poppen. En ze zijn megaduur. Soms kopen ouders ze voor de kinderen om er vervolgens naar te kijken en dan later voor veel geld te verkopen. Want in verpakking zijn ze meer waard :P
's Avonds ook gewoon weer les gehad. Was niet erg bijzonder.
Ik denk dat ik maar niet iedere dag ga bespreken, want ik vind het nu al saai...
Wat ik vorige week heb gedaan is braaf mijn lessen gevolgd. voor de rest eigenlijk niets, haha. Gewoon gerelaxed.
Afgelopen weekend hadden ze sneeuw voorspeld! Nou, echt niet hè! Midden in de nacht (9 uur s morgens, haha) zijn er 3 vlokjes gevallen. 'T was wel koud dat was wel weer een beetje jammer.
Maar het wordt al warmer :)
Zometeen ga ik een meisje van 5 jaar interviewen voor een project van P&O. Het is echt een heel schattig meisje, beetje ondeugend, dus erg leuk :) Ik denk dat ze wel een paar mooie opmerkingen gaat maken.
Dit weekend ga ik naar Washington, 2 dagen en 1 nachtje! Lijkt me ook erg leuk :D
't Weekend erna is het hier Springweekend. Je kunt het vergelijken met de zomerfeesten, maar dan voor 1 weekend. Hoop dat we erg mooi weer hebben! :D
Weekend erna komen pa en ma :D Gaan we lekker rond lopen in New York!
Dat weekend dáárna ga ik een weekendje met pasen naar mijn suitemates huis. Smithfield heet haar dorp geloof ik. Lijkt me erg leuk, maar is nog niet zeker, want ik moet een presentatie geven op vrijdag 22 april voor de president wat ik hier geleerd heb op Longwood...
Weekend daarna blokken voor mijn examens... (voor 1 toets heb ik 2,5 uur, dus dat betekent een mega grote toets!)
En weekend daarna Richmond voor ik maandag naar huis vertrek...
Gaat snel allemaal...
Liefs Mirna...
P.s. Zometeen wat kaartjes op de bus doen :) En laat een berichtje achter ;)
29 Maart 2011 - 19:36
Lizzy:
Eerste!!! Whaha!
Wat een saai leven heb je daar zeg!!!
Tip voor new York.. Empirestate building bekijken bij dag en nacht. Is heel vett!!! (naar boven gaan dan hè)
S -
29 Maart 2011 - 19:38
Lizzy:
Mijn tel verzond m al! Sorry
Spreek je snel moest het zijn hahaha!!
Xxx -
29 Maart 2011 - 19:38
Mickey:
Ja over 2 weken zijn we de koffer aan het inpakken....ik heb er zin in en je vader ook!
Het eind komt al een beetje in zicht en dan ga je weer braaf een poosje bij paps en mams wonen of je moet heel veel geluk hebben met een nieuwe kamer.
Zoek je voor ons ff uit wat wij allemaal in Virginia kunnen bezichtigen anders zit je de hele week met ons opgescheept.
Succes met je interview straks,
xxx van moeders en natuurlijk van je vader maar die ligt inmiddels op bed -
29 Maart 2011 - 20:15
Sanne:
Hai lieve Murn,
Sjeeesus, jij gaat veel leuke dingen doen zeg! Zou er bijna jaloers op worden als ik niet wist dat ik ook allemaal leuke dingen ga doen :P Washington lijkt me heel gaaf, in tegenstelling tot de toetsen. Ben je zenuwachtig of gaat het allemaal wel lukken? Heel veel succes en hopelijk wordt het weer wat beter. Hier is het ook flut deze week!
Ik denk aan je
x Sannie -
29 Maart 2011 - 20:47
Celine :
hoooi Mirn!
WOW, wat een super lang verhaal weer! Dit siert je wel :p
Amerika is natuurlijk ook vreselijk saai.. kan je veel beter in nederland zijn om hier gezellige dingen te doen.
Ik las trouwens net je mailtje over het kamp. En ik zat serieus er aan te denken om misschien wel mee te doen. Maar rara, het valt precies in de weken dat ik op vakantie ga.. Dus pech voor mij.
Geniet nog van je weekjes in Amerika! En zeker weten tot 12 mei! Staat al in mijn agenda. xxx -
29 Maart 2011 - 20:50
Karin:
Heej meissie!
Jammer dat je een saaie week hebt gehad, maar je hebt wel echt superveel leuke dingen om naar uit te kijken!! Ben echt benieuwd hoe je de komende weken gaat vinden, maar dat moet alles behalve saai zijn..;)
Ben ook benieuwd hoe je interview gegaan is.. Moet wel leuk geweest zijn denk ik:)
Zullen we binnenkort maar weer een keer een Skype-afspraak maken? Is alweer een tijdje geleden he!
Kus xx -
29 Maart 2011 - 21:40
Dyonne:
Mirna we moeten snel een keertje weer skypen! Vind het leuk om jou verhalen te lezen! Alleen een beetje jammer dat je week saai was..
Liefs xx -
29 Maart 2011 - 21:44
Judith:
Chick!
Wooow de tijd gaat echt snel joh, je gaat nog mega leuke dingen doen en voor je het weet zit je alweer thuis.. Nog even flink genieten dus, maar dat komt denk ik wel goed met jou! :)
Misschien moet je ook zon pop kopen, mee naar huis nemen, ben je over een paar jaar ook rijk! ;)
Ik spreek je snel.
Dikke liefsss xx -
30 Maart 2011 - 02:49
Anouk:
Hej Mirna!
Inderdaad leuke vooruitzichten!!
En hele leuke foto's in je fotoboek!!
Groetjes!! -
30 Maart 2011 - 04:29
Janne:
Wow Mirn, als je t zo beschrijft dan is die hele buitenlandstage voor jou al bijna voorbij! Jeetje, gaat echt vet snel. Wij zitten bijna op de helft hier ;)
Hopelijk wordt t weer snel weer beter!
Liefsss -
30 Maart 2011 - 07:59
Malou:
Hee Mirn!!
Gelukkig heb jij het niet veel beter dan ik hahah! Ook hier moet er druk aan school gewerkt worden, en van die leuke verhalen werken dan niet echt motiverend :p
Nee, ben echt blij voor je dat je het naar je zin hebt! Af en toe een 'relaxed'-weekje ertussen is ook niet erg! Dan weet je weer waarvoor je het ook alweer deed he! ;)
Je hebt wel super weekenden in het vooruitzicht! Ben wel jaloers hoor! Wil alle verhalen van NY in detail van je horen (via social media of als je terug bent :) ) Ben erg beniewd!
Nou, geniet er nog even van!
Xx -
30 Maart 2011 - 08:24
Senn, Kim En Moi:
Ten eerste, ik denk dat moeders geluk moet hebben dat jij snel een kamer vind en niet andersom... Tactisch gebracht ma ;) haha
Maar leuk dat je net zon saai leven daar heb als wij hier thuis... Alleen wij zitten saai in de zon!!!!!
Met sennie banaan gaat t goed en hij vroeg zich af wat voorn cadeautje papa en mama krijgen? En hij zelf natuurlijk ook hè:)
Maar doe verders rustig aan daar.... En tot snel weer! -
30 Maart 2011 - 09:08
Liesl:
Springweekend hoort eigenlijk dan wel een week te zijn he.. tssss. Dacht dat Amerika alles groter deed LOL!
Wat ga je precies in Washington doen? Lekker shoppen ofzo? En met wie?
Heel veel plezier in ieder geval, ik spreek je vast gauw!
Dikke liefsss x -
30 Maart 2011 - 09:57
Kirsten En Harry:
Hahahaaha ja dan had je op skype maar niet zo hard moeten lachen dat wij zulk rot weer hadden... hahaha je zou maar jarig zijn 2 april en het zou maar eens 22 graden worden!!!!
Hier alles goed... zit in de ziektewet.. helaas maar goed rust nemen is mijn medicijn... gadsie wat is rust saaaaaiii!
Voor jou nog een mooie tijd daar en take care, liefs Ons -
30 Maart 2011 - 11:21
Marion:
Bedankt voor je kaartje. Skypen ging laatst niet. Was wel een beetje jammer. Het schiet voor jou al op. Je bent zo weer thuis. Geniet er nog van. gr. marion -
30 Maart 2011 - 11:54
Marike:
ha Mirna, nog ff genieten he! Wat leuk dat je ouders komen!! Heel veel plezier samen en tot je volgende verhaal! -
30 Maart 2011 - 19:49
Leonie:
jeeeeeeeetje wat gaat de tijd snel. als je 't zo typt ben je al bijna weer terug!
en je week mag dan wel niet spectaculair spannend geweest zijn, maar er komen inderdaad nog een hoop leuke dingen aan! heel heel heel veel plezier :)
lieeeefs -
30 Maart 2011 - 22:32
Inge:
Ha Mirna
saai??!!
Dat betekent vast dat je al helemaal ingeburgerd bent...
Washington en New York op het programma, daar ga je vast van genieten.
Wat gaat zo'n stage snel voorbij he?
Succes met je tentamens,
groetjes
Inge
PS als je je nou echt gaat vervelen, ga je toch gewoon 5 dagen wandelen in de bergen. ik heb gehoord dat dat heel leuk is ; )
31 Maart 2011 - 12:39
Koenie:
Washington, New York, ouders komen langs.....Superrr Vet!! Geniet ervan!! :)
Succes alvast met je toets dame!
p.s. waar ben je nou de laatste tijd op msn? -
03 April 2011 - 07:38
Oma:
Hoy Mirna.
fijn dat je zo weer thuis bent en ik hoop dat je deze peiode als een mooie ervaring en leerproces nooit zult vergeten maar dat zal wel niet.
veel liefs Oma tot ziens -
04 April 2011 - 11:30
Judith:
Hee Mirnn
Toch wel lief van je dat je de zon deze kant op hebt gestuurd! =D
Je doet wel echt veel leuke dingen daar joh, moet je ook vooral blijven doen!
Enjoy!
xxx