Regelen!
Door: Mirna
Blijf op de hoogte en volg Mirna
15 Oktober 2010 | Nederland, Herveld-Noord
Tja, mijn eerste berichtje. Veel valt er niet te vertellen, maar ik moet de site toch al wel uitproberen!
Kijk, Marike, ik heb hem speciaal voor jou aangemaakt ;) Ben je daar niet blij mee? ;)
Vandaag heb ik weer heel wat zaken voor Amerika geregeld! Ik heb nu een creditcard, mijn reisverzekeringen zijn nu helemaal up-to-date en ik heb een visum pasfoto laten maken!
Straks even het D-16 formulier afronden en dan kan ik bijna mijn visum aanvragen! Spannend!
Het komt nu wel erg dicht in de buurt. Nog 92 dagen op precies te zijn (en nee, ik heb deze niet geteld, ik wist dat ik vorige week donderdag nog 100 dagen moest en ik ben 99 dagen voor ik naar Amerika ga tante geworden!:D )
Dus haha, misschien toch aftellen?
Liefs Mirna
22 November 2010 - 16:27
Judith:
Muurrrrn! Ik ben je fan :) en ik heb je toegevoegd als reismattie dus je moet me ff accepteren. Waaaaa nog iets meer dan een maand, spannendd!! Lieeeefsss xxxx -
26 December 2010 - 13:21
Liesl:
Murnieeehoe kan ik jou volgen? Gewoon steeds op je site kijken :D?
Dikke liefs en tot dinsdaaag!
x -
26 December 2010 - 13:33
Femke:
je moet zo hier links, bij blijf op de hoogte, je mail invullen, en dan krijg je een mail als mirnie een nieuw reisverslag heeft geplaatst!
27 December 2010 - 12:46
Karin:
Woeeeeeeeeeh spannend!! Komt dichtbij he:D!! Heb je me trouwens al aangemeld Mirn? Probeerde het namelijk en het lukte niet:(!
Liefs! -
28 December 2010 - 18:42
Mickey:
hey beppie,
het komt nu dichtbij....spannend voor ons allemaal maar vooral voor jou natuurlijk!!!
knuffel -
01 Januari 2011 - 18:23
Els Van Wezel:
Leuk Mirna, spannend ook, maar zeker ook uitdagend.
Els -
02 Januari 2011 - 10:44
Sharon:
Ik wens je een hele leuke tijd toe!
Dat zal zeker lukken!
Doe iedereen die daar zit de groetjes.
Ben wel een beetje jaloers hoor:p
Voor mij is het nou ook bijna een jaar geleden dat ik vertrok.
Veel plezier meid en geniet ervan!
Groetjes Sharon -
02 Januari 2011 - 15:28
Myrna Ander Klas:
Heej meid..
Heel veel succes daar in Amerikaa...maar ik zie je nog wel op schooll
liefss -
03 Januari 2011 - 10:29
Sanne:
Hee Murrrnnn,
Nu jij mijn fan bent, moet ik natuurlijk ook jouw fan zijn!
liefs -
03 Januari 2011 - 11:41
Marike:
Hartstikke goed Mirna!
Blijf je site vullen, ook met foto's he?
hele goede reis en heel veel plezier!