oké een iets korter verslag - Reisverslag uit Farmville, Verenigde Staten van Mirna Ruijter - WaarBenJij.nu oké een iets korter verslag - Reisverslag uit Farmville, Verenigde Staten van Mirna Ruijter - WaarBenJij.nu

oké een iets korter verslag

Door: Mirna

Blijf op de hoogte en volg Mirna

17 Januari 2011 | Verenigde Staten, Farmville

Ik ga mijn best doen om een korter verslag te doen, haha.
Als eerst wil ik iedereen bedanken voor de reacties! Erg leuk te lezen dat jullie me volgen :D
Where was I. Oké het is zooo irritant dat ik nu zelfs in het Engels denk en vannacht heb ik zelfs in het Engels gedroomd. Soms mis ik ons Nederlands taaltje al.
Gisternacht heb ik héérlijk geslapen. Ik denk dat ik van de jetlag af ben :) Eindelijk. We hebben onze studieboeken gekocht. Voor 2 vakken heb ik een vet interessant boek. Over Special needs in het reguliere onderwijs. Dus vet bruikbaar! voor een vak moet ik iets van 15 kinderboeken lezen. Dus die koop ik later.
Daarna hebben we gegeten bij de MacDonalds. Vet raar. Je bestelt iets te eten (alles in groot menu, klein of mediam kennen ze niet, alleen xl of xxl) en dan krijg je een lege beker die je continue kunt vullen. Alles kun je erin doen, behalve water, haha. Vet grappig. Daarna zijn we gaan bowlen. dat was leuk want we leerde veel amerikanen kennen. Ze zijn zo grappig.
Oh d'r is een homo en I love him! Hij is een cheerleader, dus ik moet maar contact gaan maken met hem:P (oké alleen grapppig voor mensen die m begrijpen).
Na het bowlen zijn we bij het basketball gaan kijken. Ik hbe de Nederlandse jongen ontmoet! Ik kon Nederlands praten, heerlijk! Nu keken de Fransen mij verbaasd aan, haha ipv andersom. Ze zijn wel vet aardig. Ze praten speciaal voor mij en voor Stef Engels :D. Daarna gegeten in de Dining hall.
Morgen hebben we informatie over de school en daarna zijn we vrij. We gaan samen dineren en dan naar een basketbal wedstrijd. Farmvill- New Jersey.
Oh, mijn SUITEmate is erg aardig!
Dat was t... Kort genoeg? haha.
Ik hoop dat ik snel een minder druk programma heb zodat ik een keer kan skypen en niet om 10 uur amerikaanse tijd, dus 4 u nederlandse tijd online ben, haha:P

Liefs uit Farmville!

Oh en ik ga uitgebreid shoppen@ Wallmart morgen:D

• 18 Januari 2011 - 06:17

Mickey:

Hey meis
    Veel plezier met het shoppen vandaag, maar dat zal wel lukken. Je hoeft voor mij nog niks te kopen hoor, doe dat maar tegen de tijd dat je naar huis komt, haha

Dikke knuffel

• 18 Januari 2011 - 07:50

Kirsten En Harry:

Hai Mirna...

Als ik je zo hoor heb je het prima naar je zin!
    Helemaal goed... wallmart wow... geweldig... ik kan daar ook altijd helemaal los gaan!! zodoende mirna, sla je slag!!
    Wij lezen met je mee..!!

Knuffels van ons!

• 18 Januari 2011 - 08:25

Fleur:

Heeee Mirn,

Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! Oeeewww lekker winkelen bij Wallmart!
    Genieten daar he!

xxxxxx

• 18 Januari 2011 - 08:44

Judith:

Haha, lang leve de Mac Donalds!\
    Leuk dat je al zoveel contacten hebt vandaag enzo!:)

Korte reactie maar van mij, maar zit op stage :P

Succes nog!

x
    Judithv vB

• 18 Januari 2011 - 08:47

Senn De Ruijter:

Hallo tante Mirna,

Leuk hoor om jouw verslag te lezen naja mama leest ze aan mij voor..
    Maar ik heb begrepen dat jij gaat shoppen? Wil je dan misschien ook kijken voor hele stoere schoenen voor mij? dan maakt mama of papa wel centjes over en dan ben ik weer een stoere man als jij mij weer komt knuffelen..Maar goed, dat hoeft allemaal niet gelijk hoor want je bent nog veelste lang weg..Ik zag ook dat je al een paar foto's van mij hebt opgehangen op je kamer, die is nu zeker een stuk gezelliger;) Ik moet nu gaan, ik krijg babyfysio en daarna ga ik lekker een tukkie doen want ik ben alweer moe..
    Heeeeeeel veeeeeel kusjes van Sennie banaan.

• 18 Januari 2011 - 08:49

Senn De Ruijter:

ps Heel veel plezier en pas goed op he! en niet teveel mcDonalds he;)

• 18 Januari 2011 - 09:19

Femke:

omg gaaaf.
    je moet matties worden met de homo oke!!
    En niet teveel mcdonalds kanen.
    Heeeel veel plezier bij wallmart, let op je centen ;)

• 18 Januari 2011 - 10:46

Joram:

Haha wat een drukte he, heel veel beleven en het ook nog op papier zetten :P
    Het klinkt goed daar, lekker engels blijven lullen, als je er gek van wordt kan je altijd weer terugvallen op je hollandse site :)
    Good luck girl!

xxx Joram

• 18 Januari 2011 - 10:49

Joryl:

oeeeh nice nice, zeker die gaychearleader. Een homovriend hebben is altijd leuk haha! Heb je je toekomstige man al ontmoet? Zo ja, dan moet ik dat natuurlijk meteen weten ;)
    Veel plezier bij de wallmart! liefs

• 18 Januari 2011 - 11:07

Joyce En Robert:

hoi hoi,
    je zal nog wel lekker liggen te slapen om 6 uur s morgens (Jouw tijd).
    Maar ik heb even uitgebreid je verslag zitten lezen. Het klinkt allemaal heel goed. echt fijn dat je gelijk al contact heb gemaakt met veel mensen. Echt leuk dat je zo iedereen lekker op de hoogte houdt.
    Veel plezier met shoppen en eten.. :P

liefs xxx

• 18 Januari 2011 - 12:09

Joyce:

Haaa Mirna,
    Leuk die verhalen van jou zeg! Goed om te horen dat je je goed vermaakt! Komt helemaal goed! Tot spreeks (op msn;)) en heel veel plezier!!

Xx

• 18 Januari 2011 - 12:49

Patricia:

hey mirna,
    nou je hebt je plekje al gevonden zo te lezen
    fijn om te lezen dat het nu al bevalt en mensen hebt leren kennen etc
    ik blijf je volgen
    kus pat

• 18 Januari 2011 - 13:08

Mandy:

ha die mirna, toch wel fijn zon korter verslag...je weet op mijn hysterische dinsdag kan ik toch niet van die lange verhalen lezen..hahaha

maare...zo te lezen vermaak je je nu al prima...vooral met de homo-cheerleader..pppffff....speelt ie toevallig in Glee....nou, meid geniet lekker daar en lees snel je verslagen weer!!1

groetjes,
    mandy

• 18 Januari 2011 - 14:37

òma:

ik ben heel blij dat het goed gaat en dat je goed in de groep ligt want eenzaamhheid is heel erg .als je het maar goed druk krijgt dan is de tijd zo voorbij hoop ik ,
    gr Oma

• 18 Januari 2011 - 21:56

Marion:

Ik ben jaloers op jou en je engels. Vandaag liep met mij een Poolse mee op het werk. Ze sprak een beetje engels, nou en ik niet veel beter. Het was echt met handen en voeten. Ik zou dus graag goed engels kunnen, maar ja je kan niet alles in het leven toch. Haal jij maar uit het leven zoveel als je kunt.
    Groetjes van Marion

• 19 Januari 2011 - 08:09

Imke:

Leuk om je verhalen te lezen! Heel veel plezier!

• 19 Januari 2011 - 10:49

Janne:

Mirnie!
    Ohh wallmart lijkt me ook heel cool haha.Ga je ook cheerleaden samen met die homo?
    Je engels zal daar zeker heel hard vooruit gaan! Heel veel plezier daarrrr!
    Liefs

(oh nog precies twee weken voor mij en Joryl .... )

• 19 Januari 2011 - 14:30

Sanne:

Mirna!!!
    Wat fijn dat je het een beetje naar je zin hebt! En dat je nu al in het Engels droomt wauw! Dat heb ik nog niet hoor.. Heb mezelf wel al betrapt op in het Engels tellen (geld)
    En die jetlag komt ook wel goed dus. Volgens mij hebben die Amerikanen hier nog steeds een jetlag..
    Veel plezier met shoppen, niet te veel geld uitgeven want anders past het straks niet meer in je koffer!!!
    Liefs en dikke kus

• 19 Januari 2011 - 15:44

Robert:

Whaha,, Je hebt je only gay in the village maatje alweer gevonden zie ik,, ik ben alweer vervangen whaha

• 20 Januari 2011 - 08:49

Piet:

ik had al een reactie geplaats maar ik had mij naam vergeten te plaatsen
    ik hoop dat je heel veel mag leren daar in amerika en heel veel plezier mag beleven . dikke vette kus van piet
    (grapje)